Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Chavelli Novità heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum. Hierbij is het wel van belang om te vermelden dat je een aankoopbewijs nodig hebt om je geld terug te krijgen of garantie te krijgen.

Stuur een mailtje naar info@chavellinovita.nl met je bestelnummer en je ontvangt van ons een retourformulier in je mail. Print deze uit en vul deze volledig in. Voeg daarna het ingevulde formulier bij je pakketje en stuur deze retour naar het onderstaande adres.

Stuur de artikelen inclusief de pakbon retour naar onderstaand adres

Chavelli Novità
Rechterenstraat 14
1333SV Almere

Een retourzending en verwerking hiervan duurt maximaal 14 dagen. Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct door ons terug gestort op je (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt vanaf het moment van overmaken maximaal 5 werkdagen. Als je betaald hebt met een creditcard kan het zijn dat het wat langer duurt.

Belangrijk: wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden zo mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Let op: de retourkosten (dit zijn de kosten die je betaald voor het terugsturen van de bestelling naar ons) zijn voor eigen rekening!

Bij Chavelli Novità proberen we altijd met onze klanten mee te denken. Mocht jouw aankoop niet naar wens zijn, dan heb je altijd de mogelijkheid om deze retour te sturen. Hierbij is het wel van belang dat je een aankoopbewijs hebt, zodat wij met je mee kunnen kijken naar het retourneren van je geld of het geven van garantie.

Als alles is gecheckt kun je jouw aankoop naar ons retour sturen.
Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag dat jij hebt betaald voor je bestelling direct door ons terug gestort op je (bank)rekening. Dit duurt vanaf het moment van overmaken maximaal 5 werkdagen. 

De verzendkosten (dit zijn de kosten die je betaald wanneer het product vanuit ons naar jou verstuurd wordt) worden niet terugbetaald. Je aankoop bedrag exclusief verzendkosten krijg je teruggestort op je rekening.

Let op: de retourkosten (dit zijn de kosten die je betaald voor het terugsturen van de bestelling naar ons) zijn voor eigen rekening

Nee, het is helaas niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je een andere maat of kleur? Dan kan je een nieuwe order plaatsen. 

Heb je gebruikgemaakt van een kortingscode en deze code werkt niet meer? Dan kan je hier helaas geen gebruik meer van maken. Gelukkig hebben we vaker kortingsacties dus wees er dan snel bij!